Így született a Webkomplex

Amikor megszületett az első honlap gondolata, kellett egy jó domainnév. Olyan, ami magában foglalja mindazt, amivel foglalkozom vagy később majd szeretnék. Amivel azonosulni tudok. Ami jellemző rám.

A karácsonyi ünnepek alatt napokig máson sem járt az eszem, de semmi jó nem jutott eszembe. A kajakóma nem tett jót. Abban biztos voltam, hogy a nevemet nem akarom használni. Nekem valahogy nem jönnek be az olyan cégnevek, mint a Julcsa Design (csak egy példa).

Egy hét brainstorming után kezdtem elengedni a dolgot. Elvégre másnak weboldalt készíteni saját domain nélkül is lehet.

Egy álmos januári reggelen épp a kávémat kortyolgattam és az jutott eszembe, mennyire komplex íze van. Hoppá! Komplex! Webkomplex! Már kaptam is elő a mobilomat, hogy csekkoljam, szabad-e a domainnév. Szerencsém volt. A webkomplex.hu pedig öt perc múlva az enyém lett. Miért találó ez az elnevezés?

Amit nyújtani tudok neked, az tényleg komplex.

Megtervezem az arculatod a legapróbb részletekig: logó, névjegy, csomagolás, árcédula, levélpapír vagy amire még igényed van. Elkészítem az arculat alapján a weboldaladat. Az írás a szenvedélyem és több mint húsz éve ebből élek, gyorsan és hatékonyan írok SEO-tartalmakat is. Beüzemelem, ha szükséges, karbantartom az oldalad. Ha pedig szeretnéd felpörgetni a forgalmadat vagy az ismertségedet a közösségi média segítségével, Facebook-, Instagram-, YouTube-, Pinterest és LinkedIn-oldalad, csatornád kezelését is rám bízhatod. A profi fotós vagy videostúdió sem probléma.

Ugye, hogy komplex?