miért fontos az arculat?

Mert a mostani világ a vizualitásra épül. Aki nem látszik, az nincs!

Sok esetben az emberek azért döntenek egy márka vagy egy termék mellett, mert teszik nekik a logó. 

Milyen a jó logó? Letisztult, kifejező és kellemes színei vannak. Fontos, hogy a logó fekete-fehérben és kicsiben is “működjön”, így szinte minden felületen használható. A jó logó a pforesszionaliuzmus üzenetét hordozza, nagyobb bizalmat kelt a fogyasztóban. 

Manapság logó és a többi arculati elem nélkül nem lehet egy vállalkozást, márkát sikerre vinni. 

A mindenre kiterjedő arculat segítségével egységesen lehet megjelenni az online térben – weblap, közösségimédia-felületek, hírlevél, banner,  stb. – és a hagyományos hordozókon – névjegy, boríték, céges ajándéktárgyak,  print hirdetések – is. 

Az arculat tervezése összetett feladat, mindenképpen jobb szakemberre bízni. Például rám!

Hogyan készül az arculat?

Kérdőívvel, majd személyesen beszéljük át az elképzeléseket. Ahhoz, hogy jó arculatot tudjak neked tervezni, meg kell fogalmaznod a filozófiádat címszavakban. Összeírunk még rengeteg olyan szót és kifejezést, amely jellemző a termékedre vagy a cégedre. Megbeszéljük, hogy mi a célpiacod vagy -csoportod.  Megbeszéljük a színeket, formákat, stílusokat.  Választunk betűtípusokat is. Nem mindegy, hogyan néznek ki a feliratok. Amikor ezzel elkészültünk, több tervet készítek, amelyeket moodboardon prezentálok. Te választod ki a végleges változatot.

Mennyibe kerül ez neked? A munka összetettségétől függ. Pontos árajánlatot akkor tudok neked adni, amikor tisztában vagyok az elképzeléseiddel. Egyszerűbb munkákat – logó, névjegy, levélpapír, boríték tervezése – is vállalok. Bonyolultabb projekteket, például csomagolástervre,  egységes közösségimédia-megjelenésre is szükség van, szintén készítek.

munkáim

ALMANEDŰ

PRAXRATOT

ALMÁS PITE

webkomplex

arculat | tartalom | dizájn

06 30 5661736 | cat@webkomplex.hu